Vodafone Sultanlar Ligi

Başkan açıkladı: Teklif yaptık, bekliyoruz. Transferde Paola Egonu bombası!

2021/22'de Dünya Şampiyonu olarak kusursuz bir sezon geçiren VakıfBank, kadın voleybolunun en büyük yıldızlarından biri olan Paola Egonu'yu kadrosuna katmıştı. Birçok turnuvadan sayısız ödül kazanan İtalyan yıldızın VakıfBank'tan ayrılacağı konuşulurken sürpriz bir gelişme oldu, kulüp başkanı 23 yaşındaki pasör çaprazına teklif sunduklarını duyurdu.

Paola Egonu, 2021/2022 sezonunda mücadele ettiği tüm kupaları kazanan; Türkiye, Avrupa ve Dünya Şampiyonu olarak kusursuz bir sezon geçiren VakıfBank, kadın voleybolunun en büyük yıldızlarından biri olan Paola Egonu’yu kadrosuna katarak gücüne güç katmıştı. Büyük bir beklentiyle VakıfBank’a imza atan ancak kontrat yenileme opsiyonunu kullanmayacağının netleşmesiyle birlikte Türkiye defterini kapatmaya hazırlanan 23 yaşındaki pasör çaprazı ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı.

FENERBAHÇE İLGİLENDİ

Imoco Volley’den VakıfBank’a transfer olmadan önce de Fenerbahçe’nin Egonu’yu kadrosuna katmak istediği iddia ediliyordu. Şimdi ise Il Veggente’nin haberine göre Fenerbahçe, yeniden Egonu’yu kadrosuna katmak için devreye girmiş durumda. Egonu için Fenerbahçe’nin yanı sıra iki talip daha bulunuyor. Bunlardan birinin Eczacıbaşı’ndan Maja Ognjenovic’i kadrosuna katmaya hazırlanan Pallavolo Scandicci olduğu belirtiliyor.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Select Language»
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sayfadan Tam Olarak Yararlanmak İçin Lütfen Reklam Engelleyici Eklentileri Devre Dışı Bırakın.