Voleybol Haberlerini Anlık Takip Etmek İçin Uygulamamızı İndirin. 

UYGULAMAYI İNDİR
Plaj Voleybolu

Bioderma Pro Beach Tour Ölüdeniz Etabı Sona Erdi

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ile Babadağ Teleferik iş birliğiyle organize edilen Bioderma Pro Beach Tour Ölüdeniz Etabı, bugün oynanan yarı final, üçüncülük ve final karşılaşmaları ile sona erdi.

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Ölüdeniz kumsalındaki Belcekız Plajı’nda gerçekleşen turnuvada tüm karşılaşmalar, TVF Voleybol TV YouTube kanalından canlı olarak voleybol severlerle buluştu.

Kadınlar kategorisinde şampiyonluğa finalde Vanna Deluxe Termal Hotel&Spa (Merve Çelebi-Esra Betül Çetin) takımını 2-1 (20-22, 21-13, 18-16) mağlup eden Ukrayna’dan Kseniia Mazur-Anna Kalchenko ikilisi ulaştı. Üçüncülük maçında ise Marija Karaliute (Litvanya)-Danieke Prins (Hollanda) ikilisi, Müge Ocakçı-Öykü Akdemir ikilisini 2-0 (21-14, 21-16) mağlup etti.

Kadınlar kategorisindeki günün sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız.

Erkekler kategorisinde şampiyonluğa Vanna Deluxe Termal Hotel Spa (Murat Giginoğlu-Yasin Baysal) takımını 2-0 (21-13, 21-16) mağlup eden Hasan Hüseyin Mermer-Sefa Urlu ikilisi ulaştı. Üçüncülük maçında ise Yusuf Özdemir-Ahmet Can Tür ikilisi, Yücelen Anamur takımını (Doğukan Ulu-Mehmet Yıldız) 2-1 (15-21, 21-17, 15-12)mağlup etti.

Erkekler kategorisindeki günün sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız.

Final karşılaşmalarının ardından yapılan törende dereceye giren takımlara madalya ve kupalarını TVF Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş, Muğla Vali Yardımcısı Murat Sarı, Babadağ Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, Babadağ Teleferik Yönetim Kurulu Üyesi Nazım Ekşi, Babadağ Teleferik Genel Müdürü Cengiz Koçak, Ölüdeniz Beach Genel Müdürü Hasan Eren ve Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Yiğit takdim etti.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Select Language»
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sayfadan Tam Olarak Yararlanmak İçin Lütfen Reklam Engelleyici Eklentileri Devre Dışı Bırakın.