Axa Sigorta Efeler LigiDiğer HaberlerGüncel Haberler

Galatasaray HDI Sigorta’dan Sorgun Belediye maçı öncesi açıklamalar

Galatasaray Spor Kulübü’nün internet sitesinde yer alan haber şöyle:

Filenin Aslanları’ndan Sorgun Belediye maçı öncesi açıklamalar

Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, AXA Sigorta Efeler Ligi 17. haftasında konuk edeceği Sorgun Belediye maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Başantrenörümüz Nedim Özbey, oyuncularımız Doğukan Ulu, Maurice Armando Torres ve Vahit Emre Savaş, hazırlıkları Galatasaray Televizyonu’na değerlendirdi.

Sözlerine Yeni Kızıltepe Spor maçıyla başlayan başantrenörümüz Nedim Özbey’in açıklamaları şöyle:

“Zorlu bir deplasman oldu bizim için. Orada oynadığımız oyundan çok memnunum. Galibiyetten de memnunum. Takımımız güzel bir geri dönüş yaptı. Önemli bir galibiyetti bizim için. Orada 4 gün kaldık. Sağ olsunlar bizi yalnız bırakmadılar çok yardımcı oldular. Dün de uçağımız geç kalktığı için 6-7 saat havaalanında kaldık. Türk Hava Yolları sağ olsun bize yardımcı oldu. Sorgun Belediye maçı hazırlıklarına başladık. Tabii yorgunluk ve sersemlik var. Bunları atlatıp maçımıza hazır bir şekilde çıkacağız. Bizim işimiz bu. Her türlü şartta hazırlanmamız gerekiyor. Çocuklar da bunun bilincinde. Tekrardan bu takımın yükselmesiyle alakalı onların da kafasında oluşan problemlerin hepsi geçmiş oldu. Maçın ertelenmesi bana göre iyi oldu. Cumartesi günü saat 14.00’te oynayacağız.”

Çok zorlu bir deplasmandan döndüklerini belirten Doğukan Ulu, şunları söyledi:

“Tribünler çok doluydu. Zor şartlar altında oynadık fakat güzel bir oyunla galip geldik. Tüm takımı tebrik ediyorum. Orada da antrenmanlarımıza devam ettik. Sabaha karşı İstanbul’a indik ve antrenmana geldik. Cumartesi maçımız var. Galibiyet serimizi başlattık. İnşallah Sorgun maçını da kazanıp seriyi devam ettirmek istiyoruz.”

Geçirdiği ameliyatın ardından durumunun iyi olduğunu belirten Torres ise “Şu an daha iyiyim. Gün geçtikçe daha iyi oluyorum. Sahada olduğum için çok mutluyum. Eski formuma kavuşmaya çalışıyorum. Çok zor bir atmosfer vardı bizim için. Oradaki taraftarlar bizi çok güzel ağırladı. Onlara teşekkür ediyorum tekrardan. Maçı kazandığımız için mutluyuz.” ifadelerini kullandı.

Deplasmanda oynadıkları Yeni Kızıltepe Spor maçının zor bir maç olduğunu söyleyen Vahit Emre Savaş da “Aslında zor maçtı. Oradaki atmosfer farklıydı. Çok fazla seyirci vardı. Güzel ve keyifli bir maçtı. İşin daha zor tarafı orada kalmamız ve dönüş yolu daha zordu. Önümüzde Sorgun maçı var hedefimiz belli. Umarım iyi olur bizim için.” şeklinde konuştu.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Select Language»
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sayfadan Tam Olarak Yararlanmak İçin Lütfen Reklam Engelleyici Eklentileri Devre Dışı Bırakın.