Güncel Haberler

Hande Baladın gibi smaçladılar

Red Bull tarafından Türk voleybolunun son dönemde yetiştirdiği en büyük yıldızlardan biri olan Hande Baladın için hazırlanan ‘Hande Gibi Smaçla’ oyununda kazanan belli oldu.

İlk kez bir Türk voleybolcu için hazırlanan oyun, yedi hafta boyunca 21 bin 807 kişi tarafından oynandı. 5,177,802 puanla en yüksek skora ulaşan Songül Ersoy, yarışmanın kazananı oldu. Ersoy, Red Bull sporcusu Baladın ile tanışma ve özel alanda maç izleme şansına sahip olacak.

Hande Baladın Kimdir ?

Hande Baladın, 1997 yılında Kütahya’da dünyaya geldi. Hande küçük yaşlardayken ailesinin İstanbul’a taşınması, belki de hayatındaki en büyük kırılma anlarından biri oldu.

Eczacıbaşı’nda voleybol kariyerine adım atan Hande, altyapı takımlarında orta oyuncu pozisyonunda oynadı. Daha sonra ise pasör çaprazı pozisyonuna geçti. Birkaç sezon bu pozisyonda denenen Hande, 2014 yılında ise smaçör olarak oynamaya başladı.

2014/2015 sezonunu Sarıyer Belediyespor’da geçiren Hande için bu deneyim Eczacıbaşı A takımının kapılarını açtı. 2015/1016 sezonunda A takıma yükselen sporcu, kiralık olarak Galatasaray’da geçirdiği 2018/2019 sezonunda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Voleybol Milli Takımı’yla uluslararası şampiyonalarda boy gösteren Hande, müthiş performansıyla yıldız oyuncular arasında anılmaya başladı.

Hande, bugün Eczacıbaşı Dynavit ve Milli Takım’ın kilit oyuncuları arasında yer alıyor. Power smaçör olarak tanımlamanın daha doğru olacağı Hande, geçen sezonu biraz daha defansif bir rolde geçirerek yetenek setini geliştirmeye devam ettiğinin de sinyallerini verdi.

Hande artık bir Red Bull sporcusu. Her smaca kalktığında Red Bull desteğini arkasında hissedecek ve kariyerinde yükselmeye devam edecek.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Select Language»
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sayfadan Tam Olarak Yararlanmak İçin Lütfen Reklam Engelleyici Eklentileri Devre Dışı Bırakın.