2. Lig

Sakarya Voleybol Spor Kulübü 1. Lig Haklarından Vazgeçti

Sakarya Voleybol Spor Kulübü Başkanı Ömer Bektaş, basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu. Kahvaltıda açıklamalarda bulunan Bektaş, birincilik haklarını devrettiklerini ve ikinci Lig’de mücadele edeceklerini belirtti.

Sakarya Voleybol Spor Kulübü Başkanı Ömer Bektaş, basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu. Kahvaltıda  açıklamalarda bulunan Bektaş, birincilik haklarını devrettiklerini ve ikinci Lig’de mücadele edeceklerini belirtti.

“Sakarya Voleybol oynadığı oyun ve verdiği duruşla voleybol liglerinde adından söz ettiren ve saygı duyulan bir kulüp” diyerek sözlerine başlayan Sakarya Voleybol Spor Kulübü Başkanı Ömer Bektaş, ana hedeflerinden bahsetti. Programa, Sakarya Voleybol Spor Kulübü Başkanı Ömer Bektaş, Başkan Vekili Kenan Orhan ve Basın mensupları katılım sağladı.

“Adından söz ettiren ve saygı duyulan bir kulüp”

Sakarya Voleybol Spor Kulübü Başkanı Ömer Bektaş, “2019 Yılında Sakarya Voleybol ismi ile 2. Ligden başlayan serüveni, ilk senesi 2. Ligde Şampiyonluk ile taçlandırarak 1. Lige çıkan, 3 sezondur Sultanlar Ligine çıkmak için mücadele eden Sakarya Voleybol oynadığı oyun ve verdiği duruşla voleybol liglerinde adından söz ettiren ve saygı duyulan bir kulüp oldu” ifadelerini kullandı.

“Zorluklara göğüs germekten kaçmadık”

Voleybolda mücadele eden yol arkadaşlarına yarı yolda bırakmadığını ifade eden Bektaş, “Şehri tanıyan ve yıllardır bu şehirde voleybol da mücadele eden değerli yol arkadaşlarımızı, yolda bırakamazdık ve biz çıktığımız yolda ne kadar zorluk varsa ve ne kadar daha zorluk yaşanacaksa onlara göğüs germekten kaçmadık kaçmayacağız. Rakiplerimizin finansal yapıları ve ana sponsorları iyi incelendiğindeki burası çok önemli ,ne kadar büyük bir işi bir avuç insan ve voleybola spora gönül vermiş değerli seyircilerimizle başardığımızı daha iyi anlayacaklardır. Bir kız çocuğuna umut olmak, bir kız babası olarak ve spora gönül vermiş bir Sakaryalı olarak değerlerin en üstündedir” ifadelerini kullandı.

“Voleybol severleri hayal kırıklığına uğratmak istemedik”

2 aydan beri ciddi sponsorluk arayışı içinde olduğunu belirten Bektaş, “Sakarya Voleybol olarak bu sezon 1. Ligde mücadele etmek ve hedefiniz doğrultusunda gerekli olan bütçe 5 -10 milyon arasında. Bununla hedefinize ulaşma garantiniz yok bunun üstüne çıkarsanız 10 -15 milyonu bulur. Bunu yönetici arkadaşlarım ve teknik ekibimle sezon biter bitmez masaya yatırarak tartıştık. Yapabileceklerinizi konuştuk. Bu bizim arkadaşlarımla altından kalkacağımız bir durum değil. Arkadaşlarım benim önderliğimde bana inanarak güvenerek yapabileceklerini ortaya koysa da . 2 aydan beri ciddi sponsorluk arayışı içindeyim. Şehirde maalesef bu işe bu kadar bütçe ayıracak kimse yok. Herkes genel ekonomik sıkıntıyı bahane ediyor . Kendi içimizde yapmış olduğumuz istişarede bu işi bırakmak, 4 senedir yapılan emeklerinin alt yapı da geleceği olan Sporcuların hayallerini söndürmek, basketbolun kapanması nasıl basketbol severleri üzdü ise voleybol severleri hayal kırıklığına uğratmasını istemedik” diyerek voleybol severleri hayal kırıklığına uğratmak istemediğini dile getirdi.

“Bizim inandığımız kadar inananların çoğaldığında neler yaşanacağı hayallerimizden bile fazla olacak”

Ana hedeflerinin bir hayata dokunmak olduğunu söyleyen Bektaş, “Bu sene siz değerli Basın mensuplarımızı da daha çok maçlarımızda görüp, ne demek istediğimizi, neyi anlattığımızı, neyi başardığımızı daha iyi anlatmış olacağız. Sonucu ve ligi ne olursa olsun her zaman tek bir hedefimiz, ana hedefimiz, bir hayata dokunmak, bir hayata umut olmak, bir şehre umut olmak, bazen mutluluk bazen üzüntü olsa da sporun neticeye bağlı tarafı bizim inandığımız kadar inananların çoğaldığında neler yaşanacağı hayallerimizden bile fazla olacaktır…” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak
MEDYABAR
Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Select Language»
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sayfadan Tam Olarak Yararlanmak İçin Lütfen Reklam Engelleyici Eklentileri Devre Dışı Bırakın.