Diğer HaberlerGüncel HaberlerKöşe Yazarları

Ufuk Soygür: “Haddini bil Violet Duca!”

Sitemizin Genel Yayın Yönetmeni Ufuk Soygür, “Haddini bil Violet Duca!” başlıklı yazısıyla sizlerle.

Haddini bil Violet Duca!

Değerli voleybol severler, öncelikle böyle bir köşe yazısıyla sizlerle olduğum için üzgünüm. Kendisiyle muhattap olmak istemediğim için buradan yazmak istedim.

Voleybolu seven, bilen, bilmeyen, öğrenmek isteyen kardeşlerimiz “voleybol” konuşmak için çeşitli sosyal medya mecralarında sesli sohbet odaları açmakta. Eski voleybolcu ve menajer Violet Duca da bu sohbet odalarına girip naftalinli deneyimlerini aktarmakta. Buraya kadar her şey normal.

Ancak Violet Duca’nın bu sesli sohbet odalarında özellikle şahsım ve 17 yıllık markamız Voleybolmagazin.Com ile ilgili hakarete varan sözlerinin olduğu bilgisi tarafıma ulaştı. Ayrıca konuşmalarına kendi kulaklarımla da şahit oldum.

Öncelikle 1-2 konuya açıklık getireyim; Duca sesli sohbet odalarında federasyonun beni davetlere çağırmadığını belirtmekte. Federasyon beni sitemiz adına etkinliklere davet ediyor ve ben de mümkün olduğunca icabet ediyorum. Hatta en son düzenlenen “TVF Milli Takım Sezonu’na merhaba gecesi”ne katıldım.


(TVF Milli Takım Sezonu’na merhaba gecesi)

Ayrıca yine sesli sohbet odalarında benimle konuşmadığını söylemekte. Violet Duca’nın benimle konuşup konuşmadığından haberim yok. Eğer küsmüşse de bunca yıldır eksikliğini hissetmedim 😊

Daha fazla vaktinizi almadan cümlelerimi şu şekilde noktalamak istiyorum;
Sn. Violet Duca, bu yazıdan itibaren herhangi bir sesli sohbet odasında şahsım veya markamız Voleybolmagazin.Com ile ilgili en küçük bir hakaretinde ses kayıtlarıyla birlikte yasal yollara başvuracağımı buradan belirtmek istiyorum.

Saygılarımla,
Ufuk Soygür

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Select Language»
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sayfadan Tam Olarak Yararlanmak İçin Lütfen Reklam Engelleyici Eklentileri Devre Dışı Bırakın.